• BIST 9900.25
  • Altın 2874.384
  • Dolar 34.0921
  • Euro 38.0411
  • İzmir 27 °C

Sosyal Medyanın En İyisi: Hepsiburada

Sosyal Medyanın En İyisi: Hepsiburada
Günaydın Aliağa Gazetesi / Hepsiburada, etkili sosyal medya hesap yönetimi ile Ege Üniversitesi öğrencileri tarafından “sosyal medya hesaplarını en iyi kullanan firma” seçildi.

Türkiye’nin lider e-ticaret platformu Hepsiburada, Ege Üniversitesi’nin bu sene üçüncüsünü düzenlediği Kristal Yaka İş Ödülleri’nde yılın sosyal medya hesaplarını en iyi kullanan firması oldu.

Ege Üniversitesi’nde binden fazla öğrencinin katıldığı anket sonuçlarına göre belirlenen Kristal Yaka İş Ödülleri’nin sahipleri 5 Nisan tarihinde açıklandı. 16 kategoride takdim edilen ödüllere, aralarında Hepsiburada’nın da bulunduğu Türkiye’nin seçkin firmaları ödül kazandı.

Hedef Kitlenin İlgisine Özel Sosyal Medya İçeriği Üretiyoruz

3,5 milyon takipçi ve aylık 16 milyon erişim ile Türkiye’nin sosyal medyada en çok takip edilen markaları arasında yer alan Hepsiburada adına ödülü alan Satış Geliştirme Müdürü Ziya Kızıltan, yaptığı teşekkür konuşmasında; “Sosyal medyada hitap ettiğimiz takipçilerimize özel içerikler üretiyoruz. Takipçilerimizin ilgi ve eğilimlerini belirleyerek, hedef kitlemizi sınıflandırıyor ve her grubun beğeni ve ilgisine uygun içerik oluşturuyoruz. Ayrıca takipçilerimizden gelen geri bildirimleri anlık olarak takip ediyor, soru ve şikayetlerine hızlı bir şekilde cevap veriyoruz. Bir teknoloji ve e-ticaret markası olarak online platformlarda takipçilerimiz ile kurduğumuz bu iletişimin ödüle layık görülmesi bizi gururlandırdı ve bize cesaret verdi.” dedi.

Aliağa / Aliağa Haber / Aliağa Haberleri / Aliağa Gündem

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894