• BIST 9771.16
  • Altın 2725
  • Dolar 33.9708
  • Euro 37.6168
  • İzmir 27 °C

Recep uğraşkan’a 35. Kan Bağışı İçin Altın Madalya

Recep uğraşkan’a 35. Kan Bağışı İçin Altın Madalya
Aliağa’da Demokrasi Meydanı’nda Kızılay'ın mobil kan toplama aracında 35. Kan bağışını yapan Aliağa merkez çarşı camii imam hatibi Recep Uğraşkan’a altın madalya verildi.

İmam Hatip Recep Uğraşkan’a 35. Kan Bağışında Altın Madalya

Aliağa’da Demokrasi Meydanı’nda Kızılay'ın mobil kan toplama aracında 35. Kan bağışını yapan Aliağa merkez çarşı camii imam hatibi Recep Uğraşkan’a altın madalya verildi.
Kızılay kan toplama aracı rutin olarak Aliağa Demokrasi meydanında kan vermek isteyen vatandaşlardan kan toplamaya devam ediyor. Kızılay tarafından kan bağışında bulunanlara 10 bağışa Bronz, 25 bağışa Gümüş, 35 bağışa Altın, 45 bağışa Plaket ödülü veriliyor. Aliağa İlçe Müftülüğü İle ortaklaşa düzenlenen kan  bağışı kampanyasında 35 Ünite kan bağışıyla altın madalya almaya hak kazanan Aliağa merkez çarşı camii imam hatibi Recep Uğraşkan'a madalyasını  Dr. Abdullah İbrahim düzenlenen törenle takdim etti.

Kan bağışı konusunda vatandaşları destek olamaya çağıran Aliağa merkez çarşı camii imam hatibi Recep Uğraşkan: "Peygamber Efendimiz (SAV), "Bir insanın yaşamasına vesile olmak, bütün insanları yaşatmak gibidir" diye buyuruyor. Bizler de bu anlayışla, Kızılay Kan Merkezi'nin Aliağa İlçe Müftülüğümüz ile birlikte düzenlemiş olduğu kan bağışı kampanyalarına katılıyor ve mobil gezici servinde kan bağışında bulunuyoruz. Örnek teşkil etmemiz gerekiyor ki halkımız da bu konuda duyarlı olsun. Allah sağlık verdiği sürece kan bağışlamaya devam edeceğim. Kan bağışının tıbbi olarak da birçok faydasının olduğunu tıp uzmanları tarafından belirtiliyor. Ayrıca kan bağışının hücre yenilenmesi ve zararlı hücrelerin vücuttan atılmasına yardımcı olduğunu belirtiyorlar. Bu kampanyalara katılarak hem kendi sağlığımıza katkıda bulunuyor hem de başkalarının hayatının kurtulmasına vesile oluyoruz. Aliağa İlçe Müftülüğümüzün katkılarıyla gerek vaazlarımızda, Cuma hutbelerimizde kan bağışının önemini vurgulayarak bu konuda farkındalık oluşturarak kan bağışı konusunda gerekli duyuruları yapıyoruz. Halkımızı da kan bağışı konusunda duyarlı olmaya ve destek vermeye davet ediyoruz" dedi.

kan-bagisi-01.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894