20 Eylül 2024
  • İzmir25°C

MUTLU’YA DESTEK YAĞMURU

Mayıs ayında yapılması beklenen İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) genel kurulu öncesi

Mutlu’ya Destek Yağmuru

05 Şubat 2018 Pazartesi 12:18

Mayıs ayında yapılması beklenen İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) genel kurulu öncesi, Birlik Başkanı Zekeriya Mutlu’ya destek mesajları yağıyor.

Kongrelerini tamamlayarak göreve başlayan yeni oda başkan ve yöneticileri,  Zekeriya Mutlu’ya destek ziyaretlerinde bulunarak,  İESOB genel kurulunda yanında yer alacaklarını açıkladılar.

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu’yu ziyaret eden Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, Kitap ve Kırtasiyeciler Odası Başkanı Hulusi Demir ile Balçova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali İhsan Boyacı, Mayıs ayında Zekeriya Mutlu’yu destekleyeceklerini deklare ettiler.

KOŞULSUZ ARKASINDAYIZ

Zekeriya Mutlu ile uzun yıllara dayanan dostluklarının temelinin Eşrefpaşa’da atıldığını kaydeden İzmir Kitap ve Kırtasiyeciler Odası Başkanı Hulusi Demir, ‘Zekeriya başkanı esnaf teşkilatlarındaki görevlerimizin öncesinden tanıyorum.  Biz sıfır noktasından bugüne birlik beraberliğimizi sürdürüyoruz. Kendisini çok iyi tanırım, çalışkan ve özverili biridir. İyi bir dosttur. Kendisine desteğimiz bugün değil, geçmişten geliyor ve sonuna kadar da sürecek’ dedi.

Emlakçıların yasa tasarısına ilişkin verdikleri mücadelede Zekeriya Mutlu’nun başlangıçtan bu yana en büyük destekçileri olduğuna dikkat çeken İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu ise, ‘Zekeriya başkanımız sadece esnaf sanatkarların çalışma hayatındaki sorunları ile ilgili değil. Olaylara daha geniş bir perspektiften bakarak, sosyal alanlarda da üyelerine öncülük ediyor. Mesela başkanvekilimiz Gönül Vural’ın başkanlığını yürüttüğü İESOB Kadın Kolları, diğer tüm meslek kuruluşlarına da örnek gösterilebilecek bir proje. Ayrıca İzmir esnaf teşkilatını her platformda layıkıyla temsil ediyor. Doğru çalışan makinanın dişlileri değiştirilmez. Biz başkanımızdan memnunuz, koşulsuz arkasındayız.‘ şeklinde konuştu.

İÇİMİZDEN BİRİ

Zekeriya Mutlu’nun ilk işyerini Balçova’da açtığını hatırlatan Ali İhsan Boyacı da, ‘Zekeriya Mutlu her şeyden önce bir Balçovalı, bizim hemşerimiz, dostumuz. Ticaret hayatına Balçova’da atılan  bir esnafımız. Dünden bugüne bizimle hep ilgili oldu, çalışmalarımız için güç verdi, moral aşıladı. Bakın büyük zorluklarla gerçekleştirdiğimiz yeni binamıza koyduğumuz her tuğlada da emeği vardır. Tecrübesiyle bize her zaman yardımcı oldu, yön gösterdi. Kendisini başkan olarak değil bir ağabey olarak görüyoruz. Gönlü bu kadar zengin olan başkanımıza karşı elbette biz de üzerimize düşeni yerine getireceğiz. Birlik kongresinde tüm sevgimizle, yüreğimizle arkasında kenetleneceğiz’ dedi.

Esnaf yöneticiliğin zor ve özveri isteyen bir görev olduğuna dikkat çeken İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ise, kendisine gösterilen teveccühten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Esnaf kesiminin büyük sorunları bulunduğunu kaydeden Mutlu, ‘Ancak el birliği ile her türlü sorunun üstesinden gelinir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da oda yöneticilerimizin emrinde, elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstereceğim. Beraber çalışarak sorunları daha kolay aşabiliriz. Esnaf yöneticiliği fedakarlık isteyen bir görev. Bu ağır sorumluluğu üstlenenleri takdir etmek, desteklemek gerekir’ diye konuştu.

KEMALPAŞA MUTLU İÇİN TEKYÜREK

Kemalpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Temel Küçük, Şoförler Odası Başkanı Osman Gençay ile Kemalpaşa Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Celal Çetin, makamında ziyaret ettikleri Zekeriya Mutlu için Birlik kongresinde tek yürek olacaklarını açıkladı.

Otobüsçüler Kooperatifi başkanı Çetin, Birlik kongresinde delege olmamalarına rağmen gönül birliği içinde oldukları Zekeriya Mutlu için gereken her çalışmayı yapmaya hazır olduklarını söyledi.  Esnaf Odası Başkanı Temel Küçük ile Şoförler Odası Başkanı Osman Gençay da uzun yıllar sürdürdükleri uyumlu çalışmaların devamı için Zekeriya Mutlu ile birlikte hareket edeceklerini açıkladılar. /EGE BASIN GRUBU

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.trA

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.