27 Eylül 2024
  • İzmir27°C

MEHMET ÖRNEK VEFAT ETTİ

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ VAZİYET GAZETESİ / Aliağa Yalı Mahallesi Muhtarı Mehmet Örnek hayatını kaybetti. Aliağa’nın sevilen simalarından, fanatik Fenerbahçeliliği ve Aliağasporluluğu ile bilinen, bir dönem Aliağaspor’da da yöneticilik yapan Örnek (50) k

Mehmet Örnek Vefat Etti

02 Ağustos 2011 Salı 18:01

ALİAĞA"NIN SEVİLEN SİMALARINDAN YALI MAHALLESİ MUHTARI MEHMET ÖRNEK HAYATINI KAYBETTİ



ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ VAZİYET GAZETESİ / Aliağa Yalı Mahallesi Muhtarı Mehmet Örnek hayatını kaybetti. Aliağa"nın sevilen simalarından, fanatik Fenerbahçeliliği ve Aliağasporluluğu ile bilinen, bir dönem Aliağaspor"da da  yöneticilik yapan Örnek (50) kalbine yenik düştü. 2,5 yıldır muhtarlık yapan evli ve 2 çocuk babası olan Örnek bugün öğle saatlerinde muhtarlık binasında rahatsızlandığını hissederek evine gitti. Evde rahatsızlandığını gören komşusunun 112 Acil servisi aramasıyla Ambulansla Aliağa Devlet Hastanesi"ne kaldırılan örnek tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.
Olayı duyar duymaz hastaneye giden  doktorlardan bilgi alan ve ardından da aileye taziye ziyaretinde bulunan Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, Örnek"in sevilen bir kişilik olduğunu belirtti. Oğuz  ; “ Kentimizin tanınan ve sevilen bir simasını daha kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Çok çalışkan azimli bir kişiliği olan muhtarımızı hiçbir zaman unutmayacağız. Merhuma Allah"tan rahmet, eşine, çocuklarına ve yakınlarına başsağlığı dilerim.” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.