21 Eylül 2024
  • İzmir24°C

İZMİR KİPA AVM’LERDE NİSAN AYI EĞLENCE DOLU!

MATEMATİK MÜZESİ VE DÜŞLER EVİ KİPA'DA

İzmir Kipa AVM’lerde Nisan ayı eğlence dolu!

04 Nisan 2017 Salı 11:18

İzmir Kipa AVM’leri Nisan ayında birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapacak. Çocuklar Tales Matematik Müzesi’yle matematiği dokunarak, oynayarak öğrenecek. Minyatür Yaşamlar Bebek Evleri Sergisi çocukların yaratıcılıklarını geliştirecek.

 

Çiğli ve Balçova Kipa AVM’deki “Tales Matematik Müzesi” etkinliğiyle çocuklar matematiğe farklı bir gözle bakacak. 6-12 Nisan tarihleri arasında Balçova13-19 Nisan’da ise Çiğli Kipa AVM’de gerçekleştirilecek olan etkinlikte çocuklar matematik kurallarını dokunarak, oynayarak öğrenecek. Gezici Matematik Müzesi’nde yer alan Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun kırk farklı ahşap istasyon, matematiği soyut olmaktan çıkarıp somut hale getirecek.

Balçova ve Çiğli Kipa AVM’lerinde her gün 12.00-19.00 saatleri arasında gerçekleşecek seanslarda çocuklar, matematiğin büyülü dünyasına adım atacak. 7-15 yaş arasındaki çocukların katılabileceği sergi için kayıtlar her gün saat 11.00’den itibaren etkinlik alanlarında yapılacak.

 

Çocuklar düşlerindeki evleri tasarlayacak

Nisan ayında “Minyatür Yaşamlar Bebek Evler Sergisi” de Balçova ve Çiğli Kipa AVM’de olacak. 16. yüzyıldan bu yana farklı kültürlere ait yaşam tarzlarını yansıtarak koleksiyoncuların büyük ilgisini çeken Minyatür Evler, 6-12 Nisan’da Çiğli Kipa AVM’de, 13-22 Nisan tarihleri arasında da Balçova Kipa AVM’de sergilenecek.

Serginin yanı sıra çocuklar için eğlenceli atölye çalışmaları da gerçekleştirilecek. 8-9 Nisan’da Çiğli, 15-22 Nisan’da Balçova Kipa AVM’de düzenlenecek atölyeler ile 7-14 yaş arası çocuklar, kendi minyatür bebek evlerini dekore etme fırsatı yakalayacak. Atölye çalışması sonrasında çocuklara kendi dekore ettikleri evler hediye edilecek. 

 

İZMİR Yeni Vizyon Gazetesi, Balçova, Çiğli, Gaziemir, Karşıyaka, Konak, Aliağa, Bayındır, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Dikili, Foça, Karaburun, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Menderes, Menemen, Narlıbahçe, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı, Urla, Güzelbahçe, Urla

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.