22 Eylül 2024
  • İzmir23°C

DENEY HAYVANI KULLANIM SERTİFİKASI KURSUNU BAŞARI İLE TAMAMLADILAR

Ege Üniversitesi Laboratuvar Hayvanları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından dördüncüsü düzenlenen “Deney Hayvanı Kullanım Sertifikası Kursu”nu başarı ile tamamlayanlar sertifikalarını aldı.

Deney Hayvanı Kullanım Sertifikası Kursunu Başarı İle Tamamladılar

05 Haziran 2017 Pazartesi 11:28

DENEY HAYVANI KULLANIM SERTİFİKASI KURSUNU BAŞARI İLE TAMAMLADILAR

Ege Üniversitesi Laboratuvar Hayvanları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından dördüncüsü  düzenlenen “Deney Hayvanı Kullanım Sertifikası Kursu”nu başarı ile tamamlayanlar sertifikalarını aldı. Hayvan deneylerinin sadece gerekli eğitimi almış kişiler tarafından yapılması amacıyla düzenlenen kurs programı 30 kursiyer tarafından başarıyla tamamlandı.

Ege Üniversitesi Laboratuvar Hayvanları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından  düzenlenen kurslarda toplam 138 kişiye  sertifika verildi.  Kursiyer öğrencilere sertifikaları, Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı Vekili Prof. Dr. Nefise Ülkü Karabay Yavaşoğlu ile Prof. Dr. Lokman Öztürk tarafından verildi.

Prof. Dr. Yavaşoğlu, “Uzun süren programın sonunda bu sertifikaları almayı hak kazandınız, başarılarınız devamını dilerim” dedi. Sertifika töreni sonunda katılımcılarla birlikte pasta kesilip fotoğraf çekildi. Kemal Onur Yazıcı/Cihangir Kılıç (Ege Ajans)/ EGE BASIN GRUBU

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.