• BIST 9317.24
  • Altın 4103.168
  • Dolar 38.1052
  • Euro 43.4766
  • İzmir 16 °C

Bağışlanan Organ Yaşatıyor

Bağışlanan Organ Yaşatıyor
İzmir'in Aliağa ilçesinde geçirdiği trafik kazasının ardından tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen İsmail Bekçi'nin bağışlanan organları, üç hastaya nakledildi.

GEÇİRDİĞİ TRAFİK KAZASININ ARDINDAN TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDE BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞEN İSMAİL BEKÇİ'NİN BAĞIŞLANAN ORGANLARI, ÜÇ HASTAYA NAKLEDİLDİ

İzmir'in Aliağa ilçesinde geçirdiği trafik kazasının ardından tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen İsmail Bekçi'nin bağışlanan organları, üç hastaya nakledildi.

     Alınan bilgiye göre, Aliağa'da 10 gün önce trafik kazası geçiren Bekçi (32), İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Dün beyin ölümü gerçekleşen Bekçi'nin organları, ailesi tarafından bağışlandı.

     Bekçi'nin böbrekleri, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gerçekleştirilen operasyonlarla Şencan Davaz (50) ile Nadir Güven'e (47) nakledildi.

     Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi görevlilerince alınan karaciğerin dokusu ise acil nakil bekleyen Gülşen Yılmaz'a (47) nakledildi.

     Bekçi'nin korneaları ile kalp kapakçığının da uygun hastalara nakledilmek üzere İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Ege Üniversitesi (EÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine gönderildiği bildirildi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894