• BIST 9900.25
  • Altın 2874.384
  • Dolar 34.0921
  • Euro 38.0411
  • İzmir 27 °C

AVON’un, meme kanserini “kafaya takan” projesi ödüllerle güçleniyor

AVON’un, meme kanserini “kafaya takan” projesi ödüllerle güçleniyor
AVON’UN, MEME KANSERİNİ “KAFAYA TAKAN” PROJESİ ÖDÜLLERLE GÜÇLENİYOR

AVON, Meme Kanseri Farkındalık Ayı olan Ekim boyunca #kafayataktiksloganıyla yürüttüğü kampanya ile 2 ayrı organizasyondan 4 ödülle döndü.

Global Business Excellence ödüllerinde “En İyi Halkla İlişkiler Kampanyası” kategorisinde birincilik ödülünün sahibi olan AVON, Doğrudan Pazarlama Ödülleri’nde “Entegre Etkinlik Pazarlama Kampanyası” kategorisinde birinci, “Özel Projeler” ve “Doğrudan Postalama Çalışmaları” kategorilerinde ise ikincilik ödüllerini kazandı.

Meme Kanseri ile Mücadele projesinin 21. yılında AVON, “kafaya taktık” sloganıyla projeye yeni bir soluk kazandırdı. Farkındalık Ayı olan Ekim boyunca sosyal medyadan sahaya uzanan çok yönlü bir iletişim yaklaşımı benimseyen AVON, “Biz bu mücadeleyi kafaya taktık” sloganını pembe peruk ve saç aksesuarlarıyla pekiştirdi.

Meme kanseriyle ilgili farkındalığı daha fazla kadına yaymayı amaçlayan AVON’un projesi iki ayrı organizasyondan ödüllerle geri döndü.

Proje, uluslararası platformda başvuru kabul eden Global Business Excellence ödüllerinde “En İyi Halkla İlişkiler Kampanyası” seçildi. Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği tarafından düzenlenen Doğrudan Pazarlama Ödülleri’nde ise üç kategoride ödüle layık görüldü. “Entegre Etkinlik Pazarlama Kampanyası” kategorisinde birincilik elde eden AVON, “Özel Projeler” ve “Doğrudan Postalama Çalışmaları” kategorilerinde ikinci oldu.

AVON’un geniş kapsamlı Kafaya Taktık projesi ile bir günde #kafayataktik etiketiyle 80 bini aşkın paylaşım gerçekleştirildi ve 229 milyon etkileşim yaratıldı. Buradan hareketle Türk Kanser Vakfı’na 50 bin TL bağış yapılırken, kampanya yaklaşık 7,5 milyon kişiye ulaştı.

AVON Türkiye, Ortadoğu ve Kuzey Afrika İletişim Direktörü Hande Orhan, ödüllere ilişkin değerlendirmesinde, “Meme Kanseri ile Mücadele projemiz, Türkiye’nin kadın sağlığına yönelik en uzun süreli, en kapsamlı ve istikrarlı çalışması. Bugüne kadar 8 milyon TL fon toplayarak 10 bini aşkın kadına ücretsiz mamografi taraması sağladık. Geçmiş yıllarda düzenlediğimiz Pembe Yürüyüş gibi etkinliklerle milyonlarca kadına temas ettik. Ancak başarılı gidişat bizi rehavete sürüklemedi. Aksine projeyi daha da geliştirmek, daha fazla kadına ulaşmak, daha fazla fon yaratmak konusunda teşvik etti. Geçen yıl da ‘kafaya taktık’ sloganıyla projenin enerjisini tazelemeyi ve daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefledik. Önemli başarılar da elde ettik.
Uluslararası alanda son derece prestijli bir organizasyon olan Global Business Excellence ödüllerinde ve sektörümüz için çok önemli bir etkinlik olan Doğrudan Satış Ödülleri’nde kazandığımız toplam dört ödül, başarımızın somut göstergeleri olarak bizim için çok değerli” diye konuştu. 

İzmir, Afyonkarahisar, Denizli, Muğla, Aydın, Uşak, Kütahya, Manisa, Balıkesir, Eskişehir, Isparta, Bursa, Yeni Vizyon Gazetesi, 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894