• BIST 9577.46
  • Altın 2820.34
  • Dolar 34.0022
  • Euro 37.839
  • İzmir 24 °C

93. İEF'de dron gösterisi büyüledi

93. İEF'de dron gösterisi büyüledi
Bu yıl 93’üncü kez “teknoloji” temasıyla açılan İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), tüm coşkusuyla sürüyor. Teknoloji alanında farklı deneyimler sunmayı hedefleyen fuar kapsamında düzenlenen dron gösterisi gökyüzünde tam bir görsel şölen yaşatırken, izleyen

Bu yıl 93’üncü kez “teknoloji” temasıyla açılan İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), tüm coşkusuyla sürüyor. Teknoloji alanında farklı deneyimler sunmayı hedefleyen fuar kapsamında  düzenlenen dron gösterisi gökyüzünde tam bir görsel şölen yaşatırken, izleyenleri de büyüledi.

İzmir Enternasyonal Fuarı, ‘Zamanın Ötesine Geçiyoruz’ sloganıyla kapılarını 93’üncü kez ziyaretçilerine açtı. 93 yıldır ülkenin ticari ve kültürel hafızasını barındıran önemli bir miras olan İzmir Enternasyonal Fuarı, bu yıl “teknoloji” temasıyla düzenleniyor. İEF’in temasına uygun gösteri ve etkinliklerin yer aldığı fuar, katılımcılara farklı deneyimler de sunuyor. Teknolojinin kalbinin attığı ve zamanın ötesine geçilen İEF’de, konuklara 500 dron ile görsel bir şölen yaşatıldı.

Gösteriyi soluksuz izlediler
Kaskatlı Havuz üzerinde yapılan gösteride dronlar tarafından İzmir Enternasyonel Fuarı’nın uluslararası olmasına dikkat çeken “dünya küresi” şekli oluşturulurken.  93. İzmir Enternasyonel Fuarı,  İzmir Büyükşehir Belediyesi yazıları yer aldı.  Türk Bayrağı görseli ise büyük alkış aldı.  Ziyaretçiler cep telefonları ile o anları ölümsüzleştirmek için kayıt yaptı.  İEF’in konukları, dronların şovunu soluksuz şekilde izledi.  

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894